Post by chaedoorfsombelic on Feb 18, 2022 19:19:55 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalines primogemas ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
Nekenčiu, kad 1 etapas buvo labai sunkus, bet man reikia pamokos😡😡😡😡😡😡😡😡
žaidimas mums nėra toks blogas, bet kiekvieną kartą atsiranda papildomų... tai labai blogai... Sumažinkite tą žaidimą ir padarykite žaidimą neprisijungę
Race.io แข่งรถ oyzs
puikus žaidimas, bet aš siūlau pridėti draugų, kad galėtume žaisti su savo draugais?
Tai labai smagu ir man patinka monetos kas 3 valandas
buvo smagu... bet negaunate naujo atnaujinimo... jokių pataisymų ar naujų dalykų... tik daro tai, kad negalėtumėte taip greitai išeiti iš skelbimų
Blogas, nes nėra valdymo ar žaidimo, bet geras grafikas. Aš įveikiau greičiausią automobilį su pradedančiuoju automobiliu, ar jis netikras.
Šis žaidimas yra geras, bet jis neatsveria sunkumų, kartais jis yra lengvas, o kartais sunkus, bet tai puikus žaidimas
pradėkite žaidimą ir gaukite papildymą... užbaikite lenktynes... gaukite pridėti, norite gauti papildomos premijos.. žiūrėkite pridėjimą.. nenorite premijos.. Vis tiek žiūrėkite pridėjimą.. Žinau, kad šie papildymai padeda padaryti nemokamai žaidimai, bet gi, rask sveiką pusiausvyrą
Šiek tiek puiku, bet kažkas negerai, apverstas, aš vis sujaukiu, plss, šį žaidimą galėčiau pažymėti 5 žvaigždutėmis, bet žaidime yra šiek tiek klaidų ištaisymo, btw man patinka šis žaidimo vaizdas ir nėra nuobodus, aš jo neapkenčiu, bet šiek tiek valdiklius sunku valdyti, viskas gerai
Oho. Jie ištrynė mano apžvalgą, nes nurodžiau, kiek skelbimų. Vienintelis žaidimas, kurį žinau, atima taškus, jei išeisite iš žaidimo prieš skelbimą. Manau, kad susisieksiu su jų reklamuotojais ir atkreipsiu dėmesį į tai, su kuo aš sieju jų produktus su nusivylimu. Tai ir šlamšto taktika.
Tikrai šaunus žaidimas ir, žinoma, sukeliantis priklausomybę. Vis dėlto skelbimų 🤕💀😩 per daug, todėl manau, kad turėtumėte pridėti daugiau lygių ir grandinių. bet ar tai patinka.
Po kiekvieno žaidimo yra daug skelbimų. Taip pat visada yra serverio problema. ryšys nutrūksta visą laiką, todėl sunku žaisti.
Man buvo įdomus šis žaidimas, bet jis buvo trumpas. atrodė, kad žaidimą visiškai užpildė robotai, nes abejoju, ar esu pakankamai įgudęs, kad laimėčiau tiek pat, kiek aš. kad būtų dar blogiau, reikėjo mano pinigų. Aš sumokėjau, kad pašalinčiau papildymus, ir nė minutės po to, kai gavau kitą pridėjimą. trys doleriai už dyką. negaliu patikėti, kad mane apgavo šios šiukšlės
Pirmą kartą grojo labai mažai kūrinių ir užėmė 1 vietą savaitiniame reitingų konkurse, suteikdamas man 20 000 žaidimo valiutos. Kūrinių yra kaip... mažiau nei 10 skirtingų rūšių ir kai juos įsiminsite, laimėti nesunku. Žaidimas buvo tik smagus likti viršuje, tada jį ištryniau.
Puikus žaidimas, man patinka grafika ir valdymas, manasis nustojo veikti, kai pasiekiau 18 metų amžiaus 🤔🤔🤔🤔😑😐😐
Man patinka šis žaidimas, bet po kiekvieno turo yra skelbimas. Tai šiek tiek erzina, bet be to, tai geras žaidimas.
Žodžiu, tiksli seno žaidimo kopija. Vieninteliai skirtingi dalykai yra tai, kad lenktyniaujate su kitais žmonėmis ir tai nėra tik nesibaigiantis žaidimas, kuriame gausite aukščiausią įmanomą rezultatą. Bent jau pasistenkite, kad atrodytų, jog tai bent kiek kitaip. Net miniatiūra parduotuvėje yra beveik tokia pati. Netgi taip, kaip atrodo, vyksta ta pati platforma. Tiesą sakant, tai tiesiog nuvilia
Tiesiog baisu. Pats žaidimas buvo geras, bet skelbimų per daug. Jei rimtai, aš suprantu, kūrėjui reikia skelbimų, kad užsidirbtų pinigų, bet ypač kai esu viešumoje, skelbimai kelia reketą. Bandžiau nutildyti garsą žaidimo nustatymuose ir tai išjungė paties žaidimo garsą, bet patys skelbimai skambėjo per garsiakalbius, nepaisydami žaidimo meniu nustatymo.
Žaidimo pabaiga tampa tikrai lėta. Mums reikia daugiau nei 20 lygių, kad galėtume konkuruoti. Be to, naujausia versija pašalino gražų foną ir turi laiko delsą, kol galėsite pasirinkti nežiūrėti skelbimų. (-1*)
žaidimas buvo beveik tobulas (yra daug skelbimų). tada nerandu interneto ryšio kas 4 sekundes ar pan.
Žaidimas tikrai nėra toks įdomus, bet ir nėra toks blogas. Vienintelis dalykas, susijęs su šiuo žaidimu, yra tai, kad prieš man dalyvaujant lenktynėse visada turi pasirodyti kvaila reklama. Tas pats, kai baigiu lenktynes. Tačiau, išskyrus reklamų faktą, žaidimas vis dar yra šaunus
Lengvas valdymas (kai tik suprasi) ir iki šiol šiame žaidime dominavau, 4 areną pasiekiau tą pačią dieną, kai jį įdiegiau.
Race.io מירוצים xunn
Tai sudėtingas žaidimas. Bet dabar aš pasiekiau Areną 18, žaidimas man neleidžia eiti toliau. Paspaudžiu mygtuką „Lenktynės“, ekranas nublanksta, ir viskas! Be to, tai neleis man prisijungti prie „Facebook“.
Man labai patinka šis žaidimas. Turėjau šį žaidimą savo sename telefone ir džiaugiuosi jį gavęs. Vienintelis dalykas, kuris man nepatinka, būtų papildymai, bet kiekvienas žaidimas turi papildymų, todėl be priedų 5/5
geras žaidimas. bet reikia išspręsti tarp lenktynių pasirodančius skelbimus. tiesiog prarask trofėjus už dyką. taip erzina😡, be to, žaidimas kartais būna itin niūrus. užsifiksuoja, todėl negalite išsitraukti iš vidutinio oro sukimosi. tik avarijos avarija išmušta dėl reklamos. kai taip atsitinka dažnai, jis išjungiamas
man patinka šis žaidimas, bet 3 žvaigždučių dėl nereikalingų skelbimų reikia palaukti 10_15 sek.
Race.io Utrka epx
GANA KRUVINĖ PRIKLAUMYBĖ!! Visur geras žaidimas su geru sklandžiu važiavimo greičiu, bet po kiekvienų lenktynių pridedama 5 sek., bet tai nėra blogai, nes galite iš jo išnaudoti
Žaidimas toks lengvas, jei galėtumėte apversti, judėti greitai ir visa kita, tai taip šaunu, o kiti žaidėjai, kurie nėra berniukai, yra tokie kvaili, bet man patinka šis žaidimas, ką tik atrakinau naują mobilųjį telefoną, smagu, įvertinau 5 žvaigždės
negalime sukurti profilio, nebent prisijungsime prie socialinės žiniasklaidos. o skelbimai juokingi
Šis žaidimas tiesiogine prasme yra „Ketchapp Games“ „Rider“ apiplėšimas. Sugalvokite savo ORIGINALIĄ idėją „Vive“.
Yra galimybių žiūrėti skelbimus ir gali nuo jų atsitraukti, žaidimas veikia ir yra tik laiko gaišimas.
Gana smagu, nors savaitės viršus atrodo suklastotas. pagaliau pirmas patekau į viršų, nei atėjo atsitiktinis žaidėjas, kuris niekada nepateko į savaitės topą ir nuvertė mane į antrąją vietą, kai jis niekada ten nebuvo!!!
Race.io Curse de mașini brv
Ninja Tobu ایکشن eczz
Tai yra 10/10 įdomus žaidimas, BET jame yra skelbimas po kiekvienų rungtynių, kurios rungtynės yra labai trumpos, šis žaidimas yra baisus, todėl būtų geriau, jei skelbimai būtų PASIRENKAMA, tai išsyk iš karto
Žaidimo eiga yra Meh. Ji bando paleisti reklamą po kiekvienų lenktynių. Iš pradžių galima iš karto jas praleisti, bet po ketvirto man neleido. Pašalinta.
tai puikus kelių žaidėjų neoninis motociklininkas. Aš turiu 5 reitingą ir dar negavau nieko, išskyrus 1 vietą su numatytuoju automobiliu. Tikiuosi, kad kas nors man praneš, kai prasidės tikras konkursas.
skelbimų dienų, kurių negalite praleisti, žaidimas yra labai paprastas ir nuoširdžiai nuobodus po 5 minučių.
Nuostabus žaidimas,,, labai priklausomas,,, jis nusipelno daugiau nei 5 žvaigždučių,
greitas būdas užmušti žaidimą, žiūrėkite šį skelbimą, kad gautumėte dvigubą atlygį, palieskite ne, ačiū, vis tiek žiūrėkite skelbimą be atlygio
Tai neabejotinai priklausomybė, bet ir labai radikalus įdomus žaidimas! Reklamos nėra tokios blogos, jei jos suteikia jums papildomų monetų!
atkuria daugybę skelbimų, net kai nenorite padvigubinti pelno... mh, smagu praleisti laiką su interneto ryšiu.
Tai puikus žaidimas, todėl neleis man jo atnaujinti. Jis net neįkels manęs į žaidimą po to, kai jį atnaujinau prieš mėnesį. Šis žaidimas yra siaubingas, tik dėl vėlavimo ir ne įkėlimo problemos, būtų gerai, prašau pataisyti, ačiū ❤
Iys nėra blogai, bet faktas, kad yra tiek daug skelbimų ir brangiausias automobilis vadinamas lightspeed kainuoja 2000 dolerių, dar žinomas kaip automobilis, šiuo metu naudoju Goldy, nors tai yra 3
Jei kas nors kada nors girdėjo apie žaidimą rider, šis žaidimas iš esmės yra pilna kopija. Žaidimuose buvo daug skelbimų, bet viskas, ką jums reikia padaryti, tai išjungti „WiFi“ ir nėra jokių skelbimų. Tikriausiai 3 žvaigždučių žaidimas.
tai tikrai smagu, o grafika nuostabi. Tikrai rekomenduočiau šią programą mažiems vaikams ir vaikams
šis žaidimas yra nuostabus, aš asmeniškai esu žvėris. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai neapversti tiek daug ir jūs gaunate 10 reitingą.
Tai tikrai gerai, bet neleidžia man prisijungti prie „Facebook“ ir kai patekau į 18 areną, jis sugenda, todėl turiu pradėti iš naujo