Post by chaedoorfsombelic on Feb 18, 2022 19:44:52 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها توکن ها را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Catch Tiles Magic Piano Game 2022 version ▞▞▞
این بازی عالیه!! عاشقشم!!! اما من از شما می خواهم که آهنگ های بیشتری و حتی آهنگ هایی از billie eilish اضافه کنید
من فقط دو ستاره می دهم دلیل این است که من با موسیقی مشکل دارم، نمی توانم آن را تغییر دهم، بنابراین وقتی مشکل حل شد، با ستاره ها رقابت خواهم کرد.
خیلییییییییی عالی💖💖 ممنون از سازندش 💗💗💗💗هر کس میگه بازیش دوروغ میگه😝
کاشی های جادویی اصلی 3 را بهتر دانلود کنید
Catch Tiles Magic Piano Game Musik qcs
آیا خسته کننده است❓❓❓❓❓❓❓❔❔❔❔❔❔❔❔❔❓
من بزی وقت ها به بازی ها سه تا ستاره میدم
چرا نصب نمیشه برای من😶😒☹️☹️☹️دوستاره میدم فقط 🤨
این واقعا خوبه!!! کاشی های دیگر به من آسیب می زند این شگفت انگیز است! همه این برنامه را دانلود کنید فوق العاده است
خیلی عالی و خوبه.🎭
خیلی خوبه
سلام بازیه خوبیه ولی وقتی ازش بیرون می آید دیگه نمیشه من ترنم هستم
بعد از مدتی خسته کننده می شود اما توصیه می کنم 👌🙂.
Teacher Simulator ง่ายๆ xmg
خیلی بازی خوبیه...... آهنگ های زیادی داره و میتونیم بدون بازی هم گوش بدیم...... از magic tiles 3 بهتره چون اشکال داره و بازی رو متوقف میکنه. بهترین بازی تاریخ!!!
سلام النا هاشمی هستم این بازی بسیار الی هست دست سازندش درد نکنه
نصبش سخته
سعی می کنم تانگ برنامه های ناتو خوب باشد
من برنامه idk را دوست دارم فقط این است که فقط برای دریافت آهنگ های جدید باید تبلیغات را تماشا کنید... همچنین وقتی روی آهنگی که هنوز قفل آن را باز نکرده ام کلیک می کنم می گوید "تبلیغات در دسترس نیستند" و ثانیه بعد تبلیغی نشان داده می شود بالا متاسفم برای دستور زبانم
من این را می نویسم تا از یک چیز شکایت کنم، اما غیر از این چیز، برنامه شگفت انگیز است. بنابراین اخیراً وقتی سعی میکردم قفل آهنگها را باز کنم، میگفتم: «هیچ آگهی پیدا نشد». اول از همه اینکه گرامر مشکوک است، و من آن را باز گذاشتهام، تلفنم را مجدداً راهاندازی کردم، همه کارها را انجام دادم و هنوز هم همین را میگوید. لطفاً این مشکل را حل کنید زیرا من نمی توانم آهنگ جدیدی را پخش کنم ☹️
سلام من خیلی متشکرم از سازنده این بازی حتما نصب کنید
بازی لذتبخش است، اما اگر آپلود آهنگهای انتخابی ما را آسانتر کنید، واقعاً دوست دارم
من این بازی را دوست دارم زیرا برای انجام این بازی نیازی به اینترنت ندارید و می توانید نام آن را با سرعت انگشتان خود به چالش بکشید 😁😁🥰
آهان بازی خوبی است
این برنامه برای یادگیری پیانو خوب است و به زبان آموزی مانند من کمک می کند تا مغز خود را تمرین دهد، بچه ها خیلی خوب است که می توانید آن را امتحان کنید!!، بیایید
این بازی خیلی عالی هست نبض کنید حتلا خیلی خوب هست نصب کنید برای خودتون
بازیش عالی بود باعث شد دستم تند تر بشه💗💝💖😍🌹
من آن را دوست دارم اما همیشه می بازم
من خیلی از این بازی متنفرم من این را به صورت آفلاین پخش کردم و بله، هر آهنگی برای باز کردن قفل آن نیاز به تماشای تبلیغات داشت، نه مانند بقیه که برای باز کردن قفل هر آهنگ به یک الماس نیاز دارند. من بسیار ناامید هستم و از شما التماس می کنم که برنامه را نصب نکنید ممکن است وقت شما را تلف کند و روز خوبی داشته باشید!
جالبه 😜!!
چرا آهنگ های دیگه رو نمیتونم دانلود کنم؟!!!
من عاشق این بازی هستم اما تبلیغات بسیار زیادی دارد
برای اولین بار که شروع به استفاده از بازی کردم خیلی خوب بود اما با گذشت روزها خیلی بد می شود که حتی وقتی کلید را فشار دادم به من گفتند اشتباه می کنم
خیلی قشنگه
این به من انگیزه می دهد و غمگین هستم
من از بازی خیلی خوشم آمد به جز اینکه وقتی یک ستاره را می زدی همیشه عقب می ماند
خیییییییلییییی خوبههههه ممنونم ازززز سازنده😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤🙃🙃🙃🙃🙃🙃
من این بازی را بسیار سرگرم کننده دوست دارم اما تبلیغات من را آزار می دهد
Catch Tiles Magic Piano 음악 qugf
قشنگه ولی بعضی آهنگا موجود نیست
این بازی خیلی بده
Catch Tiles Magic Piano Game Glasba tbal
دوست داشتنی و جالب
Catch Tiles Magic Piano Game Music ncyf
اوم
هنگه از خونمون
من قصد دارم این بازی را ستاره دار کنم زیرا دانلود این برنامه برای آن آسان نبود. من به شما توصیه می کنم آن را دانلود کنید واقعا عالی است
عالیه ولی نمیدونم چرا نمیشه عکس خودمو عوض کنم اگه میشه بگین .ستایش عبدالهی هستم این مال بابامه
برترین بازی دنیاست خییی مزخرف پیشنهاد میکنم این یک ستاره هم دادام تا نظر خودمو بگم بازم میگم دان نکن