Post by leslibanjoeli on Mar 7, 2022 0:20:37 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nightmares from the Deep™: Davy Jones ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nightmares from the Deep™: Davy Jones IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod יותר אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Nightmares from the Deep™: Davy Jones 2022 version ▞▞▞
ההתחלה איטית מאוד, קשה ומשעממת
קפוא לקראת הסוף👎
זה בסדר
אהבתי את המשחק עד שהייתי צריך לגלות שאתה חייב לשלם כדי ללכת רחוק יותר
Fishing Hook İdman pcyj
מישהו ניסה דגים גדולים? יש פחות משחקים עם באגים
מאוד נהניתי מזה, אבל זה צריך להיות ארוך יותר
משחק פאזל מדהים אתה נהנה לשחק במשחק הזה אבל אחרי שעה הוא מבקש תשלום. המשחק עוצר בזבוז של הנתונים שלך.
Nightmares from the Deep™: Davy Jones Adventure qvx
גרפיקה וקו עלילה טובים מאוד
Nightmares from the Deep™: Davy Jones Macera Oyunları hcq
יהיה טוב אם זה יתוקן
הדגמה קצרה אני לא יודע אם אקנה עדיין. גם אומר שאם אני מדרג את זה אני יכול לקבל את ההמשך
דרישות ביקורת במשחק מקבלים כוכב אחד בלבד
אוקיי אז מישהו מתקשה להוריד?? זה הניסיון השלישי שלי. מגיע לכ-60% ואז אומר הורדת שגיאה ואז מתחילה מההתחלה כשאני מתקין. אשמח לשחק יש ביקורות טובות
מאתגר אבל בר ביצוע
בינתיים הכל טוב! בואו נחזיק אצבעות! !!☺!
לקח לי זמן להתחיל כי לא הצלחתי להבין איך להתחיל.
יקר מדי
אני אוהב את זה עד עכשיו, כאמור, אני לא משחק הרבה זמן אז אני אמשיך ואחליט אחרי שהגעתי קצת יותר לתוך המשחק... אבל עד כה טוב... הגרפיקה מדהימה. .😊
מדוע כפתור הרמז שלי לא נטען מחדש? לא יכול לעשות שום דבר מכיוון שהמשחק קפא כי אני ממשיך לנסות את כפתור הרמז. פשוט שילמו כסף טוב על הזבל הזה. יש אנשים שמחים אז ברור שאין להם בעיה זו. תקן את זה עכשיו
כאן תמצאו את המשימות הקשות ביותר, שלעיתים השיער עומד עליהן, הרפתקאות מטורפות, קרבות, ים של נשק ועוד ... תוכלו לשחק כאן בשלושה מצבים שונים.
המשחק אפילו לא מתחיל...
משחק בסדר אבל לא מספיק מעניין כדי שארצה לקנות.
משחק חפצים מוסתרים נהדר
אני אוהב את המשחק הזה גרפיקה טובה
משחק נחמד, רק קצת מנותק לפעמים.
תודה רבה על המשחק המקסים הזה. ארוך מאוד, מצויר יפה, חידות נחמדות, אנימציה נהדרת. תודה מיוחדת על כמה חפצים נסתרים אינטראקטיביים לחלוטין - אני אוהב אותם. פרק הבונוס גם די ארוך. ראוי לחלוטין 5* לגבי חסרונות, קצת יותר מדי חפצים נסתרים רגילים בשבילי, וזה משעמם מדי, גם אם בוחרים במהג'ונג (זוג זה בסדר, אבל לא בכל מסך), אבל בהשוואה לניסיון הכללי הם לא התקלקלו יותר מדי.
פאזל החפצים המוסתרים הטוב ביותר ששיחקתי מאז הפאזל הראשון שלי, שגרם לי להתחבר אליהם לפני כמה שנים, Enigmatis. עלילה נהדרת, רק חבל שהם הופכים כל כך יקרים עכשיו!
הסיפור מעניין והוויזואליה והאינטראקציה נהדרים...עם זאת זה היה מוזר מדי לגלם דמות שמשחקת את התפקיד של אמא לילד בוגר. פשוט מוזר מדי. איבד עניין
חמדן ושקר.....לא חופשי
אתה צריך לקנות כדי לפתוח. מְעַצבֵּן
משחק מהנה מאוד!
הלוואי שהחלק החינמי היה ארוך יותר או שהמשחק היה זול יותר. אלא אם כן הם מתכוונים לעדכן את המשחק, משחקים מסוג זה יכולים לשחק רק כל כך הרבה פעמים לפני שתשתעמם. מי רוצה לשלם 5$ עבור משחק שהוא הולך להשתמש בו רק לחודש?
נהניתי מהמשחק עד שהגעתי לפאזל Spyglass המשחק תן לי למצוא כמה חפצים ואז הוא קופא על הספינה, אתה יכול לעזור לי עם זה
טוב בינתיים
אני אוהב את משחקי הפיראטים האלה ואת כל משחקי G5 עם עלילה.
אוהב את סדרת הסיוטים אבל המשחק יקר מדי, אל תבינו אותי לא נכון, הגרפיקה והעלילה הם פנטסטיים אהבתי אותו וישמח לשחק עוד משחק סיוט אבל כל עוד הוא לא יקר.
איך אני יכול להשאיר ביקורת כשאני משחק רק 5 דקות? לגמרי אבוד להסתובב במעגלים. ניסיתי 3 פעמים ועדיין במעגלים! המפה חסרת תועלת, מציגה רק את החלק הראשון. לראש קוף עם אורות אין כיוונים. אני גיימר בן 68 עם ליבה קשה ושיחקתי בכל מערכת מNES ועד אנדרואיד. זה המשחק הכי גרוע ששיחקתי.
אני לא אוהב את זה צריך לפתוח על ידי תשלום
רק שיחקתי קצת..np..משחק אובייקט מוסתר מסוג רגיל...משעשע...
קבל כאשר אתה צריך לשלם עבור החצי השני של הסיפור
עד כה המשחק טוב אוהב את זה
אהבתי את זה כמו האחרים ששיחקתי לפני זה.
כסף כסף כסף. זה כל מה ש-G5 רוצה. שיחקתי כמה משחקים מ-G5. כל אחד אתה לא מגיע כל כך רחוק. לא שווה את הזמן שלוקח להורדה!
אהבתי את זה
הייתי רק בשני חדרים, אשמור דירוג טוב יותר עד מאוחר יותר.